Le Sanglier des Ardennes

Een luxueuze omgeving voor uw bedrijfsevenement

Te midden de Ardennen relaxt u in alle luxe en comfort van ons 5 sterren hotel, Le Sanglier. Nodig uw medewerkers uit op een moment van ontspanning samen of organiseer een seminarie in een rustige en aangename sfeer.

Een luxueuze omgeving

Schenk uw medewerkers een high-end verblijf in ons 4 sterren hotel. Ruime en comfortabele kamers, spa, private night-club en luxe boetieks. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een uitzonderlijk moment te beleven.

Hebt u heel veel ruimte nodig en wenst u exclusiviteit? Geen probleem. Het privatiseren van gans het hotel voor uw evenement is mogelijk.

Nouveau sanglier
Welness

Ontspannen troef in Spa & Wellness

Zin om te ontspannen na de activiteiten van de dag? Kom tot uzelf in onze Spa & Wellness.

Dankzij de sauna, jacuzzi, hammam, massages, gezichts- en lichaamsverzorgingen alsook onze relaxatie ruimte zal u er heerlijke momenten beleven.

Ervaar culinair raffinement

In Le Sanglier zijn twee gastronomische restaurants geleid door Chef Wout Bru :

  • In Le Waguy kiest u uit fijne vlees- en visgerechten met de heerlijke aroma’s van de grill. Proef de bijpassende wijnen zorgvuldig uitgekozen door onze sommelier.
  • In La Bru’sserie nemen wij u mee op wereldreis om onverwachte smaken te ontdekken in gerechten uit alle continenten voor u klaargemaakt in onze open keuken.
Brusserie
Salle de séminaire

Compleet uitgeruste seminariezalen

Organiseer uw seminarie in één van onze compleet uitgeruste zalen en laat uw medewerkers genieten van de rustgevende en relaxerende omgeving van Le Sanglier en Durbuy.

Ontdek onze zalen

Wij organiseren uw evenement van A tot Z

Van overnachtingen, de activiteiten tot de uitrusting en de catering. We zorgen voor alles zodat u zich kan concentreren op uw groep en in alle rust kan genieten van uw verblijf.

Vraag uw offerte op maat

Een plaats bij uitstek in de Ardennen

Schenk uw medewerkers een uniek verblijf en ontdek samen de schitterende Ardense streek. Met zijn pittoreske steegjes en zijn boeiende geschiedenis zal Durbuy u weten te bekoren. De Vallei van de Ourthe en zijn groene landschappen zullen u onderdompelen in rust en kalmte.

Le Sanglier bevindt zich op slechts 45 minuten van Luik, 75 minuten van Brussel en 2 uur van Gent of Antwerpen.

Rue durbuy

Onze teambuilding activiteiten

Oenologie

Oenologie

Leer samen met uw medewerkers de beste wijnen herkennen tijdens een oenologie sessie en proef enkele uitstekende Grand cru’s.
Wout bru gastronomie

Team cooking

Neem in groep deel aan een kookworkshop en test uw creativiteit en vermogen tot samenwerken. Proef jullie zelfgemaakte gerechten.
Ville de durbuy

Wandeling met proeverijen

Beleef tijdens een wandeling in volle natuur een moment van ontspanning in een geest van samenhorigheid. Onderweg zorgen wij voor enkele proeverijen van streekproducten. Sfeer en gezelligheid gewaarborgd!
Vtt parc teambuilding

En zoveel meer!

Tal van buiten- en binnenactiviteiten kunnen zorgen voor afwisseling in uw programma : hoogteparcour, E-bike rit met gids, escape room, lasergame… Noem maar op!

Trakteer uw medewerkers op een unieke ervaring

Laat uw medewerkers een luxueuze ervaring beleven in een uitzonderlijke omgeving en versterk de samenhorigheid dankzij onvergetelijke activiteiten.

Vraag uw offerte op maat